AnimemanganTR
Yeni sitemize bekleriz.
http://www.animemangatr.com
Kalitenin Türkçesi

Dünya'nın En İyi 500 Müzik Grubu

1 sayfadaki 3 sayfası 1, 2, 3  Sonraki

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Dünya'nın En İyi 500 Müzik Grubu

Mesaj tarafından KaranlıK Bir Cuma 5 Haz. - 22:28

Müzikle ilgilenen, grupları, albümleri sık takiben insanlar arasında en sevdiğin grup kim, en sevdiğin şarkı ne, sence en iyi şarkıcılar kim gibi geyikler sık yapılır. İnternet siteleri de bu tür etkinlikleri sık yapıyorlar.

Evanescence' in internet sitesine göz atarken "Linke tıklayıp bize oy verin, en iyi grup seçilmemize katkıda bulunun" yazıp bir link koymuşlar. Merak ettim linke tıkladım. jabra.com diye bir internet sitesi dünyanın en iyi müzik grubu anketi yapıyormuş. Anketin süresi dolmuş. Sonuçlarını açıklamışlar. Buna göre site bir top 500 listesi çıkarmış.

Sonuçlara göre Tokio Hotel birinci olmuş. Bunun dışında bazı ünlü isimlerden bahsedecek olursak The Rasmus 5., Backstreet Boys 6., Evanescence 7., Avril Lavigne 9. sırada görünüyor. Siz de dünyanın en iyi 500 grubunu merak ediyorsanız buraya bakabilirsiniz.

Arkadaşlar liste bana fazla uzun geldi ama müzikle haşırneşir olan üyelerden ilgilenenler olabilir bakın bakalım listeyi beğenicekmisiniz ! Wink

onlinemuzikblog.com'dan alıntıdır!

KaranlıK
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı: 430
Ruh Hali:

Geri: Dünya'nın En İyi 500 Müzik Grubu

Mesaj tarafından Squaw Bir C.tesi 6 Haz. - 1:46

Listede Backstreet Boys'u görmekse beni acayip şekilde mutlu etti diyebilirim (Sanki ödül bana geliyor da ^_^)...Bu grup ilk çıktığında lise'ye gidiyordum ben (Yaşımı ortaya döktüm yine xD) o zaman kızlar arasında oldukça popüler bir gruptu o kadar yakışıklıları bir arada toplamışlar ki =D

Ama benim özellikle bir şarkıları vardı çok hoşuma gider hala mırıldanırım o şarkıyı yolda yürürken ya da kendi kendime bir şeylerle uğraşırken;''Quit Playing Games With My Heart'' isimli şarkıdır ki ben de asla modası geçmeyecek...

The Rasmus da severim oldukça hem de onların da bir şarkısı var mırıldandığım ''In The Shadows'' ....

Ne anlamlar yüklemişlerdir bu şarkıya;her daim ben de yeri ayrı olacak bir şarkıdır kesinlikle o yüzden derim ki ben bu grupları listede görünce mutlu oldum teşekkürler paylaşım için Karanlık ^_^

Edit= Birinciliği alan grubu eski bir grupla karşılaştırdım bu kadar olur pale

En son squaw tarafından Çarş. 10 Haz. - 17:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Kadın Mesaj Sayısı: 1052
Ruh Hali:

Mesaj tarafından Zax Bir C.tesi 6 Haz. - 3:01

Öncelikle, en iyi müzk grubu anket'i yapılmaz. Yani kimin " en iyi " olduğu anketle ölçüecek birşey değildir. Burda ölçülen en popüler, en abudik gubidik kubidik gruplardır ve böyle bir zihniyetle oluşturulan anket'de de 3-5 veledin oluşturduğu bir grubun birinci olmasıda oldukça normal/ hiç şaşırmadım. Onlarca efsanevi grup varken bu veletlerin ne haddine birinci olmak? Daha dün kutu kutu pense oynuyordu bunlar şimdi en iyi grup mu oldular? Bu tamamiyle günümüz gençliğinin aslında müzk konusunda ne kadar cahal kaldığını gösteren bir ankettir. Bir ibret tablosudur adamın suratına tokadı indirir. Yazık yazık. En başta " En iyi " grubu " anketle " ölçmeye çalışanlara, sonrada 3-5 neüdüğü belirsiz veletlere oy verenlere.

Zax
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı: 829
Ruh Hali:

http://kingsjoy.deviantart.com/

Mesaj tarafından wiL- Bir C.tesi 6 Haz. - 12:36

Zax demiş ki:Öncelikle, en iyi müzk grubu anket'i yapılmaz. Yani kimin " en iyi " olduğu anketle ölçüecek birşey değildir. Burda ölçülen en popüler, en abudik gubidik kubidik gruplardır ve böyle bir zihniyetle oluşturulan anket'de de 3-5 veledin oluşturduğu bir grubun birinci olmasıda oldukça normal/ hiç şaşırmadım. Onlarca efsanevi grup varken bu veletlerin ne haddine birinci olmak? Daha dün kutu kutu pense oynuyordu bunlar şimdi en iyi grup mu oldular? Bu tamamiyle günümüz gençliğinin aslında müzk konusunda ne kadar cahal kaldığını gösteren bir ankettir. Bir ibret tablosudur adamın suratına tokadı indirir. Yazık yazık. En başta " En iyi " grubu " anketle " ölçmeye çalışanlara, sonrada 3-5 neüdüğü belirsiz veletlere oy verenlere.

affraid
bu kadar sert bir dille olmasada katılıyorum
yani anketin adının en populer grup olması gerekir kanımca Rolling Eyes

Edit: Yeni gördüm Pussycat Dolls 35. olmuş silin bu listeyi yırtın atın çöpe Razz

wiL-
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı: 547
Ruh Hali:

Mesaj tarafından Squaw Bir C.tesi 6 Haz. - 15:32

Pussycat Dolls erkeklerin o meşhur zihniyetiyle verdiği oylarla gelmiştir bence,tartışmaya açmak istemiyorum bu konuyu ama günümüzde bir sinema oyuncusu ya da bir şarkıcı neden gündeme oturuyor bellidir bunun nedeni...

O yüzden de internet üzerinden yapılan ya da tv.lerden derlenen şeylere bakarak tartışılacak bir konu değil bu arkadaşlar,ben konu açılmış düşüncelerimi dile getirdim sizler de getirebilirsiniz tabi ki en doğal hakkınız ama biraz daha yumuşak sözlerle eleştri yapalım konular üzerinde Wink

Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Ruh Hali:

Mesaj tarafından wiL- Bir C.tesi 6 Haz. - 15:36

yok canım ben zaten pussycat dolls u ölesine demiştim sonunda Razz var dikkat ettiysen Smile
yumuşak sözler konusunda katılıyorum squawa
ya zaten tanımadığın etmediğin insanlar yüzünden tartışmaya değmez (öyle aşırı fanatik değilsen tabi)

wiL-
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı: 547
Ruh Hali:

Mesaj tarafından Squaw Bir C.tesi 6 Haz. - 15:52

Yok ben genel olarak yazdım zaten NsR- Very Happy

O konuda canım ben de sana katılıyordum zaten;Pussycat Dolls'un sıralaması konusunda Razz

Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Ruh Hali:

Mesaj tarafından zhenya Bir C.tesi 6 Haz. - 16:54

coldplay falan baya aşağılarda biraz tuhaf geldi bana bu liste. hele ki dire straits,led zeplin,rolling stone,queen,U2 gibi efsanevi guruplarıda aşağılarda görünce resmen şoke oldum...

zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı: 991
Ruh Hali:

Mesaj tarafından Squaw Bir C.tesi 6 Haz. - 17:33

Coldyplay sonda mı o kadar sona kadar incelememiştim atın yok edin bu listeyi kesinlikle Razz,öyle bir grup nasıl olur ya sonlarda?

Squaw
Hiper Animeci
Hiper Animeci

Ruh Hali:

Mesaj tarafından zhenya Bir C.tesi 6 Haz. - 17:35

sonda deil gine 40 larda falan ama cidden çok saçma o gurubun yeri ora olamaz ...

zhenya
Süper Animeci
Süper Animeci

Erkek Mesaj Sayısı: 991
Ruh Hali:

1 sayfadaki 3 sayfası 1, 2, 3  Sonraki

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics