Total Video Converter
1 sayfadaki 2 sayfası • Paylaş •
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2 
Total Video Converter

Evet 25 farklı hatta fazlası formatları birbiri arasında çevirebilen çok güzel bir dönüştürücü olana Total Video Coverter çok sık kulalndığım bir dönüştürücü programıdır benim gerçekten çok işime yarıyor buyrun umarım sizede yardımcı olur..
rapidshare.com rapidshare.comTotal_Video_Converter_3.10.rar
Geri: Total Video Converter
Kısmen denk geliyordur programcıyım aslında daha da ileri seviyeler varda onları eklemey çalışmak zmaan alır..
Benimde çok kullandıgım bir yardımcım 

SPAWN-TheUndead- Meiji Fansub

Ruh Hali:
güzel bir program pek kullanmıyorum sadece bir kaç kere kullandım

B uarada eger şöyle bir sorun yaşarsanız '' CONVERT NOW tıklandıktan sonra pencere açılıyor masaüstü dosyalarını gösteriyor' ise videonun adını degiştirin.Kısa birkaç harf koy ve aynı standart işlemi tekrar uygula.Ben böyle convertliyebiliyorum o masa üstü açtıgı zaman.

Ruh Hali:
alt yazı ekle deyince alt yazıyı istediğim renkte değilde hep turuncu gösteriyor nerden değiştirebilirim

muhtesemmatrix- Soul of Anime
-
Hep mi?Bak şöyledir diyelim alt yazıyı kırmızı istiyorsun ve alt yazının rengini kırmızı olarak ayarladın lakin gömdükten sonra renk videoda mavi olur.Rengi mavi yaparsan gömdükten sonrada kırmızı olur.Böyle bir enteresanlıgı var işte.

Ruh Hali:
SPAWN-TheUndead demiş ki:Hep mi?Bak şöyledir diyelim alt yazıyı kırmızı istiyorsun ve alt yazının rengini kırmızı olarak ayarladın lakin gömdükten sonra renk videoda mavi olur.Rengi mavi yaparsan gömdükten sonrada kırmızı olur.Böyle bir enteresanlıgı var işte.
abi dalga geçmiyon dimi

muhtesemmatrix- Soul of Anime
-
Yoo dedigim gibi renkleri tam tersine çevirio convertlerken.En azından bende öyle yapıyor.Siyah ve beyaz renklari dışında böyle.Dediigm gibi bende böyle.Sendede renk farklı çıkıyorsa diyelim mor renk yaptın ama turuncu çıktı videoda o zaman altyazı rengini turuncu yap ve dene.olmassa diger renklerde dene bir tanesinde tutturursun.

Ruh Hali:
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2 
Similar topics» Allow mp3 Converter
» Rome:Total War
» Medieval 2 Total War- Full indir...
» süper türbanlı video
» 3 video birden bedava
» Rome:Total War
» Medieval 2 Total War- Full indir...
» süper türbanlı video
» 3 video birden bedava